DDBU Klubinstruktør uddannelse 2022/23

I 2022 lavede jeg en aftale med Den Danske Billard Union, om igen at få startet en Klubinstruktør uddannelse op. Det har været lidt underdrejet i forbindelse med corona, men nu er det i gang og i 2022 og her i 2023, er der afviklet og planlagt ialt 6 samlinger på et Modul 1, hvor deltagerne får en indføring i stødteknik, basis vedr. stilling ved bordet, baghånd, forhånd, etik, disciplin i billard, samt alle grundballerne, kvarter, spidser, højspidser, tværballer, langballer m.m.
Allerede nu er projektet en stor succes. P.t. har omkring 40 meget engagerede deltagere været igennem Modul 1 og jeg håber på ligeså stor succes, når vi her i foråret, maj/juni, afvikler Modul 2.
Dette modul gennemføres med de deltagere som nu er uddannet, samt evt. tidligere uddannede instruktører som har lyst til at være med.
Vi er ikke helt færdige med planlægningen endnu, men tanken er, at det skal være et modul hvor der bliver lagt vægt på både lidt opgradering, skabe netværk mellem instruktørerne og erfaringsudveksling.
Der vil sandsynligvis også blive lagt vægt på, at instruktørerne får en indføring i et par andre discipliner, 5-kegle og skomager.
Her forsøger vi at få et par af vores gode spillere med som undervisere. Navnene er ikke på plads endnu.
Men der vil være en fra keglebillard, en fra 5-kegle og en fra skomager.

Senere på året vil vi så starte op igen, med et nyt Modul 1 og så må vi se om interesse og behov er tilstede. Der er uden tvivl mange flere klubber som har brug for at få uddannet en Klubinstruktør, som kan tage sig af de nye medlemmer og begynderspillerne.

Skriv et svar