Abonnent på Billardskolen.dk

For fremover at kunne benytte Billardskolen.dk og alle de mange informationer som er tilgængelige på hjemmesiden, skal man tegne et abonnement, som koster kr. 200,00 og dette er foreløbig en engangs betaling. Det kan dog ændres, afhængig af antal abonnementer.
Man opretter en brugerprofil og indbetaler kr. 200,00 via dette link til Nemtilmeld, https://billardskolen.nemtilmeld.dk/1/, herefter bliver din brugerkonto åbnet op hurtigst muligt, så du har adgang til alle sider.
Håber I fortsat vil benytte hjemmesiden. Dette abonnement er en stor hjælp til at holde siden kørende og dække udgifterne.

Klik på et af Menu punkterne, så åbner der en formular hvor du registrerer dig som bruger, efterfølgende klikker du videre til betaling her, https://billardskolen.nemtilmeld.dk/1/.
Et abonnement på hjemmesiden dækker en person. Det er en lille udgift i forhold til alt den information I kan hente, så lad venligst være med at dele jeres brugeradgang med andre personer. 🙂
Jimmy Lauridsen

_____________________________________________________________
Når du har tegnet abonnement på siden, så får du mulighed for at se en masse spændende ting, som helt sikkert kan hjælpe dig med dit eget spil og din udvikling som billardspiller:

Skriv et svar