For fremover at kunne benytte Billardskolen.dk og alle de mange informationer som er tilgængelige på hjemmesiden, skal man tegne et abonnement, som koster kr. 200,00 og dette er foreløbig en engangs betaling. Det kan dog ændres, afhængig af antal abonnementer.
Man opretter en brugerprofil og indbetaler kr. 200,00 via Mobilpay, tlf. nr. 30426062 eller til bankkonto 9227 4585562217, umiddelbart herefter bliver din brugerkonto åbnet op, så du har adgang til alle sider.
Ved betaling fra udlandet, f.eks. Sverige og Norge, kan beløbet overføres til bankkonto nr. 9227 4585562217 og med IBAN nummer, DK7092274585562217
Håber I fortsat vil benytte hjemmesiden. Dette abonnement er en stor hjælp til at holde siden kørende og dække udgifterne.
Klik på et af Menu punkterne, så åbner der en formular til registrering.
Jimmy Lauridsen
_____________________________________________________________
Når du har tegnet abonnement på siden, så får du bla. mulighed for at se nedenstående og en masse andre spændende ting, som helt sikkert kan hjælpe dig med dit eget spil og din udvikling som billardspiller:
Trækstødet er nok et af de flotteste stød i billard. Et godt gennemført trækstød, med det rigtige tempo i ballerne, til position til den næste bal, er kunst når det er rigtigt udført.
Men det er også et af de sværeste stød at lære, især for begyndere.
Mange spillere udfører et trækstød, ved at ramme stødballen i bunden, med et kort hurtigt stød og trækker samtidig køen hurtigt tilbage, efter at stødballen er ramt.
Forkert !!
Det lange gennemførte stød skal også benyttes når man laver trækstød. For at udføre et godt trækstød, med fuld kontrol af stødballen, er det vigtigt at man har trænet gennemstødet.
Hvis ikke du har helt kontrol over dit gennemstød endnu, så gå tilbage til siden som omhandler Køføring og Stødet.
Broen til trækstød. Dette er en vigtig bro at lære sig, idet et trækstød udføres bedst med en lav bro og en næsten vandret køføring, på grund af muligheden for et godt gennemstød.
Det er vigtigt at tommelfingeren ligger helt imod klædet og at pege- og tommelfinger danner et “øje”, som lukker stramt om køen, for at undgå, at der kommer slør i stødet.
Ønsker man at ramme dybt i ballen, trækkes forhånden lidt tilbage. Ønsker man derimod at ramme lidt højere i ballen, med mindre trækeffekt, går man lidt tættere på ballen med forhånden.
Beregning af trækstød.
Der findes forskellige måder at beregne trækstød på, men de to mest benyttede er:
– Ved hjælp af halvveringslinien.
– Ved hjælp af de 9 sigtepunkter.
Beregning af trækstød med halvveringslinie.
Denne metode benyttes mest, når der er mere end 40 cm. mellem stødbal og bal 2, eller mellem bal 2 og bal 3, afhængig af om man skal potte en bal i hul/lave kegler og trække stødballen til position, eller man i carambole skal lave trækstød fra bal 2 til bal 3.