1.png Billardskolen.dk 2.png
bullet.gif Fri Carambole
bullet.gif 3-Bande Carambole
bullet.gif Pool
bullet.gif Bedste steder at spille pool
bullet.gif Træningsøvelser
bullet.gif Downloads
bullet.gif Links
bullet.gif Kontakt siden
sideb-left.pngsideb-right.png
Her er de fem bedste steder at spille pool. Annonce
blank.gifHer er de fem bedste steder at spille pool
Pool-haller er de seneste år skudt op i de fleste byer i Danmark, og har været med til at hive billarden ud fra de støvede tilrøgede værtshuse, så det nu er steder der bruges af mange som starten på byturen.

Vi har fundet fem af de bedste steder at starte byturen med et spil pool, fordelt i hele Danmark.

Dan’s Poolhall i Aalborg
Dan's Pool Hall er Aalborgs største pool hall og ligger forenden af Aalborg berømte og berygtede festgade, Jomfru Ane Gade. Dan’s Pool hall har 11 pool borde, sofa-lounge, sportscafé, fodbold på storskærm og spillehal med 10 spillemaskiner.

Prisen pr. bord er 0,75 kr. pr. minut søndag til torsdag før kl 18 og 1 kr. pr. minut efter. Fredag og lørdag koster bordene 1,33 kr./minut hele dagen. Søndag - torsdag er 25 % rabat til studenter og soldater.

Sharks i Aarhus
Sharks i Århus er med sine 26 pool borde Danmarks største pool hall. Udover pool kan du spille airhockey, elektronisk dart, på pokermaskine eller bordfodbold. De har også en diner med burgere i verdensklasse, en sportslounge, hvor de viser fodbold en 150 tommer skærm.

Priserne er 1 kr. pr. minut før klokken 18, og 2 kr. pr. minut efter. Med et årskort til 100 kr. får du 25 øre rabat pr. minut.

Stalden Pool & Sportsbar i Esbjerg
Stalden Pool & Sportsbar i Esbjerg kan du spille pool på ét af deres 10 pool borde og i pauserne kan du fornøje dig med airhockey, dart, bordfodbold eller prøve lykken på en af deres spilleautomater, der lige nu hitter på nettet. De har live musik hver anden måned, 20 fladskærme og en storskærm, hvor de primært viser fodbold - og der er shots til alle, når Esbjerg scorer.

Priserne er før kl 18 1,25 kr. pr. minut, efter kl 18 man-ons 1,58 kr pr. minut og torsdag - lørdag 1,75 kr. pr. minut. Hele søndagen er prisen 1,25 kr. pr. minut. Studerende får 30% rabat før kl 18 og hele søndagen.

City Club i Odense
City Club i Odense er den mindste af de pool barer vi har med, men stedet er legendarisk i Odense. De har tre pool borde og meget favorable priser i baren, hvor ølpriserne begynder ved en tyver.
City Club har jævnligt turneringer, og ønsker du en pause fra pool bordet, så byder de også på både dart og ‘rigtig’ billard.

Bordene afregnes pr. time til 40 kr. i timen. Det svarer til ca. 66 øre pr. minut. Hvis du er studerende er det endnu billigere, så slipper du med 28 kr. i timen, svarende til godt 46 øre i minuttet.

Pub & Sport i København
Pub & Sport ligger tæt på Rådhuspladsen i København og har seks pool borde. Øvrige aktiviteter er bordfodbold, “klask”, backgammon og klassiske spillemaskiner, som du kender dem fra spillesites, som f.eks. slotspil.dk osv.
De viser et hav af fodboldkampe på der 10 skærme og 2 storskærme, og der er altid fyldt ved de store fodboldkampe.

Priserne på pool er fast 80 kr. i timen. Det svarer til 1,3 kr. i minuttet.
blank.gif blank.gif
Brugernavn

Kodeord

Er du endnu ikke registreret bruger?
Klik her for at oprette dig.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Theme Shadows by Harly512,065 Unikke besøg