1.png Billardskolen.dk 2.png
Navigation
blank.gif bullet.gif Forside
bullet.gif Oversigt
bullet.gif Instruktionsmateriale
bullet.gif Materiel
bullet.gif Teknik og balbehandling
bullet.gif Keglebillard
bullet.gif Fri Carambole
bullet.gif 3-Bande Carambole
bullet.gif Pool
bullet.gif Træningsøvelser
bullet.gif Downloads
bullet.gif Links
bullet.gif Kontakt siden
blank.gif
sideb-left.pngsideb-right.png
Spillet rundt om keglerne
blank.gifNæst efter grundballerne i keglebillard, er selve keglespillet, det at kunne spille rundt om selve keglefeltet, og holde de to hvide baller tæt på keglerne, nok noget af det vigtigste.
For at mestre dette, skal man kunne spille blødt, snitte tyndt og lære at spille ballerne på linie, sådan at man hele tiden har mulighed for at snitte en af de hvide, hvis man skal i bande, eller spille blødt, hvis man har haft bande.

I keglebillard, skal der være bande hver anden gang, dog undtagen hvis man spiller rødt uden kegler. Rødt alene gælder som bande. D.v.s. at man f.eks. kan lave rødt 1. gang, rødt 2. gang, vælte en kegle og herefter lave rødt igen, uden at nogen af ballerne kommer i bande.
Det kan ind i mellem godt give lidt ekstra points, hvis man kan udnytte det.

På denne side vil du kunne se flere eksempler på spillet rundt om keglerne. Kig på principperne i de enkelte dessins og lær af det. De hvide linier er stødballens og den hvide bal's løbebane, mens den sorte linie viser når alle tre baller er på linie.

Den sorte linie er en af de vigtige ting når man snitter rundt om keglerne. Tænk over det når du træner keglespillet og du finder hurtigt ud af princippet i dette liniespil.

Bemærk også hvilket oplæg der bliver til næste stød, når ballerne ligger på linie, og hvordan oplægget bliver til næste stød igen.

Hele tiden forsøg at være et - tre stød foran i spillet.

Se også under "Downloads", hvor du kan hente "en teoretisk kamp til 1000 points. Her er der også en masse at lære om keglespillet.


blank.gif
blank.gif blank.gif
sideb-leftt.pngsideb-right.png
Log ind
blank.gif
Brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
blank.gif
sideb-left.pngsideb-right.png
Theme Shadows by Harly608,941 Unikke besøg