1.png Billardskolen.dk 2.png
Navigation
blank.gif bullet.gif Forside
bullet.gif Oversigt
bullet.gif Instruktionsmateriale
bullet.gif Materiel
bullet.gif Teknik og balbehandling
bullet.gif Keglebillard
bullet.gif Fri Carambole
bullet.gif 3-Bande Carambole
bullet.gif Pool
bullet.gif Træningsøvelser
bullet.gif Downloads
bullet.gif Links
bullet.gif Kontakt siden
blank.gif
sideb-left.pngsideb-right.png
3-Bande carambole - Zoner
blank.gif
I 3-Bande carambole er det vigtigt at være opmærksom på, at der findes positive og negative zoner på bordet, som man skal benytte til at spille ballerne ind i, eller undgå.

De negative zoner er placeret henholdsvis i hver ende af bordet, centreret omkring midten, samt på midten af bordet, i en linie fra kortbande til kortbande.

Bemærk i øvelserne, hvordan ballerne hele tiden sendes til de positive zoner, sådan at man i næste stød, igen har en spilbar bal.


De negative zoner kan dog flytte sig. I dette eks. er den negative zone flyttet til hjørnet, idet dette er området hvor stødbal og bal 2 kan carambolere (klappe), hvis ikke der spilles med det korrekte tempo.

Men, man skal ligeledes være opmærksom på, at de positive zoner også flytter sig, afhængig af ballernes placering. En positiv zone kan f.eks. godt være midt på bordet.


Herunder er vist nogle eks. på hvordan man hele tiden spiller bal 2 ind i de postive zoner, til et godt efterstød.Det er ligeledes vigtigt, at man er opmærksom på, at jo tættere man får stødbal og bal 2 til at ligge ved hinanden, desto mindre spillerum får man på bordet.
Det er tydeligt, at hvor ballerne ligger tæt, er der korte vinkler at støde væk fra bal 2 på, mens der er væsentlig mere spillerum for stødballen at arbejde på, når der er lidt afstand mellem ballerne.


Derfor, vær opmærksom på at du spiller med et tempo i stødballen, der gør, at der bliver god afstand mellem ballerne.Her er vist lidt flere eks. på hvordan man spiller bal 2 til et godt efterstød.
Se flere eks. på siderne med Øvelser, under 3-Bande.
blank.gif
blank.gif blank.gif
sideb-leftt.pngsideb-right.png
Log ind
blank.gif
Brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
blank.gif
sideb-left.pngsideb-right.png
Theme Shadows by Harly608,988 Unikke besøg